Grøn koglen

Koglen er en designer lampe, der bruges til at dekorere dit hjem eller nogle andre hjemlige steder, hvor du har brug for et behageligt udseende lam til at dække andre. Koglen lamper leveres med mange forskellige nuancer baseret på blade design og tekstur. Strukturen af ​​denne lampe er designet ved hjælp af 3d printere.

img

En anden faktor, der bestemmer skyggerne for dette lam er dens farve. Du kan få forskellige nuancer af lam ved at matche forskellige farve lys i sit design på https://da.122design.com/collections/koglen-lampe. Du kan simpelthen bestille, du har brug for et farveskema for fabrikanten for at få din yndlingsfarve, ellers kan du gøre det med din egen hånd. Den hjemmelavede artiskoklampe er et sjovt projekt, der kan gøres ved at følge den meget nemme proces.

For eksempel, grøn er din yndlingsfarve, du kan lave dit eget grønne koglen lam på dit hjem. Den grønne farve passer perfekt ind i alle artiskoklamperne, der giver dig et mere behageligt udseende.

Processen med at skabe en grøn koglen lam beskrives nedenfor,

 Designet af grøn artichoke lam begynder med udskrivning af 3d skabeloner, der matcher for grøn farve outlook,
 Efter at have fået 3D-design, kan du lave en polypropylenark for at få blade af lamperne,
 Fix de små størrelser, der forlader bunden af ​​lammet og fortsæt med at angribe blade som forøgelse af bladernes størrelse.
 Rul stammen ind i en rørform. Det vil være konisk i den ene ende, hvilket er toppen. Fastgør røret med tape.
 Påfør det grønne lys øverst i dette design og fastgør det ved at dække flere lam.
 Giv en korrekt forbindelse og tilslut den til magt for at få et lys i grøn farve på kronet lam.