Ny møbler kollektion

Denne Eames stol stof er en blød pude og luksuriøs stol, der bærer Charles Eames stempel. Dette er højstøttet lounge stol, der har en dyb og behagelig. Stolen er tilgængelig med ny finish og materialevalg med en firestjernet base. Stolen kombinerer særpræg stil og ekstrem komfort som et vigtigt møbel. Det ergonomiske buede design er i overensstemmelse med kroppens form og sammen med de sorte metalkabler i basen.

Herman Miller

Eames stol stof:

De klassiske Eames stil accentstole vil præsentere dem som lyse og moderne flair for at forbedre ethvert værelse. Denne stol er konstrueret af et støbt stof med en mat finish. Dette vil have et moderne design med en glat struktur og kombination af naturlige materialer. Sæderne har høje vandfald, forkanter og dybe sæderlommer til langsigtet komfort. Det moderne design af disse stole gør dem ideelle til både hjem og kontorbrug i spisestuer, stuer og ventetider og så videre.
Denne Eames stol stof stil er en kombination der passer til enhver indretning som sort, hvid, blå og orange. Dette er konstrueret af tunge plastic sæder med en glat mat finish og tykk polstring. De buede sæder er ergonomisk formede til stor komfort. Denne stol er accent med de lige træben og det beskytter gulvet for at forhindre skader på de følsomme gulve.
Denne stol vil gøre en perfekt og fantastisk tilsætning til dit værelse eller kontorbrug. Denne stol er holdbar og er nem at rengøre. Skallen er buet for ekstrem komfort og korrekt kropsholdning. De er et alsidigt møbel, der vil gøre en erklæring, som alle dine gæster vil sætte pris på. Eames stole er stof og elegante med skallerne.